MNL-BLUE-M/L

Door de MNL-BLUE-M luchtbevochtiger of de MNL-BLUE-L luchtbevochtiger aan te schaffen, kunt u eenvoudig, in iedere mogelijke ruimte, de optimale relatieve luchtvochtigheid realiseren. Deze luchtbevochtigers zijn niet alleen eenvoudig te installeren, maar bovendien erg effectief. De MNL-BLUE-M luchtbevochtiger en de MNL-BLUE-L luchtbevochtiger zijn de nieuwste producten uit de BASIC-lijn. Hierbij verwijst de naam ‘basic’ alleen naar de uitvoering, want verder is de MNL-BLUE-M/L erg compleet.

Het aansluiten van de MNL-BLUE-M/L
De aansluitingen van de in- en uitblaasleidingen zijn voorzien van gasdichte inschuifmoffen. Dit is een groot voordeel van de MNL-BLUE-M/L, want dit betekent dat u uw leidingwerk niet meer massief hoeft te verlijmen om de MNL-BLUE-M/L aan te sluiten. Zoals bij al onze units het geval is, zijn de wateraansluitingen uitgevoerd met speed-fitt koppelingen. Het water wordt automatisch bijgevuld. Indien gewenst, spoelt de unit zichzelf eens per 24 uur.

De capaciteit van de MNL-BLUE-M/L
De MNL-BLUE-M/L is leverbaar in twee uitvoeringen: een 2 Ltr./h model en een 4 Ltr./h model. Beide uitvoeringen zijn ruim voldoende voor de meest gangbare toepassingen. Indien gewenst kan de MNL-BLUE-M/L uitgebreid worden door meerdere apparaten op elkaar te stapelen. Zo wordt het mogelijk om per opstelling een capaciteit tot maximaal 16 Ltr./h te realiseren.

De voordelen van de MNL-BLUE-M/L luchtbevochtiger
Gebruikt u de MNL-BLUE-M/L luchtbevochtiger, dan profiteert u van diverse voordelen:

  • U creëert uw eigen comfortabele klimaat.
  • De MNL-BLUE-M/L is gemakkelijk en snel te installeren.
  • De MNL-BLUE-M/L gebruikt uitsluitend flexibele leidingen en is praktisch onzichtbaar op te stellen.
  • U kunt de MNL-BLUE-M/L handmatig of met een externe hygrostaat aansturen.
  • De luchtbevochtiger is standaard voorzien van een tracing-aansluiting en een instelbare naloop-timer.
  • De MNL-BLUE-M/L is ideaal voor lokale oplossingen en kan per unit of ruimte ingesteld worden.

De MNL-BLUE-M/L maakt gebruik van osmose-water. Dit water garandeert een langere levensduur en zorgt er tevens voor dat kalk en tot 99 procent van alle bacteriën wordt afgevangen. Dit betekent dat deze schadelijke bacteriën niet verneveld worden.

Klik hier voor de PDF

Instructie film MNL-BLUE M/L Ultrasone Luchtbevochtiger: