MNL-BLUE-S

Comfortabel en decentraal inzetbaar.
De MNL-BLUE-S is een ultrasone luchtbevochtiger van hoge kwaliteit. Door de MNL-BLUE-S te installeren, creëert u een prettig klimaat in iedere ruimte. Deze ultrasone luchtbevochtiger is de eerste telg uit de nieuwe BASIC-lijn waarbij de term ‘basic’ alleen naar de uitvoering verwijst, want verder is de MNL-BLUE-S van alle gemakken voorzien.

Gemakkelijk en snel geïnstalleerd
De MNL-BLUE-S luchtbevochtiger is eenvoudig en snel te installeren. U plaatst de luchtbevochtiger centraal in de ruimte, u sluit de netspanning aan, u steekt de leidingen voor de toe- en afvoer van het water in het apparaat en de luchtbevochtiger is klaar voor gebruik. Met een enkele schakelaar kiest u voor direct vernevelen. Vanzelfsprekend wordt het water vervolgens automatisch bijgevuld, zodat u hier geen omkijken naar heeft.
Voor de wateraansluiting gebruikt de MNL-BLUE-S alleen maar flexibele leidingen. Deze zijn eenvoudig uit het zicht weg te werken, bijvoorbeeld met een holle plint. U kunt hierdoor de BLUE-S op elke gewenste plaats onzichtbaar opstellen.

De capaciteit van de MNL-BLUE-S
De MNL-BLUE-S is geschikt voor ruimtes met een inhoud van 150 kubieke meter tot ongeveer 200 kubieke meter. Heeft u de MNL-BLUE-S aangeschaft en merkt u dat de capaciteit van dit apparaat net niet toereikend is? Dan kunt u de capaciteit van het apparaat eenvoudig uitbreiden door een tweede luchtbevochtiger aan te schaffen.

De voordelen van de MNL-BLUE-S luchtbevochtiger
Schaft u de MNL-BLUE-S luchtbevochtiger aan, dan profiteert u van diverse voordelen:

  • U creëert uw eigen comfortabele klimaat.
  • De luchtbevochtiger is eenvoudig en snel te plaatsen.
  • De luchtbevochtiger gebruikt uitsluitend flexibele leidingen. Deze kunt u gemakkelijk wegwerken.
  • De luchtbevochtiger heeft een eenvoudige bediening.
  • De MNL-BLUE-S kan handmatig of met een externe hygrostaat aangestuurd worden.
  • De MNL-BLUE-S is ideaal voor lokale oplossingen en kan per unit of vertrek geregeld worden.

Tot slot maakt de MNL-BLUE-S gebruik van osmose-water. Dit water garandeert een langere levensduur en zorgt er tevens voor dat kalk en tot 99 procent van alle bacteriën wordt afgevangen. Dit betekent dat deze schadelijke bacteriën niet verneveld worden.

Klik hier voor de PDF