MNL Wall

MNL-Wall

De MNL-Wall is een ultrasone luchtbevochtiger die u helpt een prettig klimaat te realiseren, in iedere mogelijke ruimte. De nieuwe luchtbevochtiger ziet er misschien wat eenvoudig uit, maar blinkt uit op vele fronten. Zo is de luchtbevochtiger eenvoudig te monteren en te installeren, werkt de luchtbevochtiger goed in verschillende omgevingen en is het apparaat op en top gebruiksvriendelijk.

De capaciteit van de MNL-Wall
De MNL-Wall heeft een grote capaciteit en wordt gebruikt in ruimtes van 150 tot 200 kubieke meter. Mocht er onverhoopt te weinig vocht worden toegevoegd, dan is de capaciteit van de luchtbevochtiger eenvoudig uit te breiden. Zo kan er gemakkelijk een tweede MNL-Wall luchtbevochtiger geplaatst worden.

Het installeren van de luchtbevochtiger
De MNL-Wall wordt gemonteerd met twee schroeven. Omdat de luchtbevochtiger alleen maar gebruik maakt van flexibele leidingen voor de wateraansluiting, kunt u de luchtbevochtiger op iedere gewenste plek ophangen.

Na het monteren van de luchtbevochtiger, hoeft u alleende adapter aan te sluiten en de watertoevoer en waterafvoer in te steken. Hierna is het een kwestie van een enkele druk op de knop van de afstandsbediening om de MNL-Wall in te schakelen en direct te gebruiken.

De toepassingen van de MNL-Wall
U kunt de MNL-Wall gebruiken in de computerruimte op kantoor, maar ook in de clean-room, in het laboratorium, in een museum en in een fotostudio. Overal waar bevochtiging essentieel is voor de juiste luchtkwaliteit, kan de MNL-Wall luchtbevochtiger worden ingezet.

Meer weten over deze luchtbevochtiger? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Twijfelt u of u deze luchtbevochtiger kunt gebruiken? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, want wij geven u graag advies op maat.

Klik hier voor de PDF