Agro

In de agrarische sector is een goede luchtvochtigheid erg belangrijk. Of het nu gaat om de bewaring van witlof, rode bieten, aubergine, broccoli of andijvie: met de juiste relatieve luchtvochtigheid heeft u altijd het beste resultaat. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een lage relatieve luchtvochtigheid de primaire oorzaak is van kwaliteitsverlies bij de opslag van verschillende groentesoorten. Er wordt een relatieve luchtvochtigheid van 85 tot 95 procent geadviseerd in de agrarische sector, maar met het afdekken van producten wordt deze waarde niet gehaald. Daarom is het gebruik van een luchtbevochtiger een must. Wij adviseren agrarische bedrijven altijd de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger te gebruiken.

De ULM-ST2.2 luchtbevochtiger: een korte kennismaking
Een zogeheten ULM-ST2.2 luchtbevochtiger zorgt ervoor dat er bij de opslag van diverse groentesoorten de juiste relatieve vochtigheid gehaald wordt. Ook draagt de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger bij aan een verlaging van de temperatuur. Dit betekent dat de luchtramen in de kas minder ver open hoeven en er extra CO2 in de kas behouden blijft.

De ULM-ST2.2 is niet zomaar een luchtbevochtiger, maar betreft een compleet luchtbevochtigingssysteem. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor de agrarische sector voor het behalen van optimaal resultaat. De bevochtiger draagt bij aan de bevochtiging van agrarische producten, maar helpt ook een optimale groei te realiseren.

Een luchtbevochtiger met hoge kwaliteit water
Een ULM-ST2.2 luchtbevochtiger mag alleen worden gebruikt met zogeheten osmose-water. Dit water staat garant voor een lange levensduur van de trilelementen en zorgt er bovendien voor dat kalk en 99 procent van de bacteriën vroegtijdig worden afgevangen. Dit betekent dat de kalk en de bacteriën niet verneveld kunnen worden en u de beste resultaten behaalt.

De behuizing van de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger
Om de levensduur van de ULM-ST2.2 te verlengen, is deze luchtbevochtiger voorzien van een stevige behuizing van onderhoudsvrij PE materiaal. Door het gebruik van osmose-water, wordt het onderhoud van de behuizing nog verder beperkt.

De ULM-ST2.2 is leverbaar in diverse capaciteiten. Bestelt u deze luchtbevochtiger, dan krijgt u altijd een apparaat dat aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet. Bent u benieuwd welke bevochtiger het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag de beste ULM-ST2.2 luchtbevochtiger te kiezen.