Fauna

DE ULM-ST2.2 luchtbevochtiger kan in vele verschillende ruimtes gebruikt worden. Zo wordt deze luchtbevochtiger niet alleen gebruikt in kwekerijen, maar ook in stallen. Zowel in een open als in een gesloten stal levert de ULM-ST2.2 een positieve bijdrage aan het klimaat en de leefomgeving van het vee.

De ULM-ST2.2 tegen hittestress
Bij toenemende temperaturen krijgen dieren meer last van hittestress. Om hittestress bij vee te voorkomen, kunt u de ULM-ST2.2 aanschaffen. De ULM-ST2.2 verlaagt de temperatuur in de open of gesloten stal en zorgt bovendien voor een aangename luchtvochtigheid in de ruimte. Hierdoor kan hittestress verlaagd worden en heeft het vee altijd een aangenamere leefomgeving.

Een ander groot voordeel van ultrasoon vernevelen is het zeer lage geluidsniveau. Daar waar andere vormen van vernevelen vanwege het bijkomend geluidsniveau stress verhogend kunnen werken, is de ULM-ST2.2 zeer geluidsarm. Tevens profiteert u van de stofreductie.

Een luchtbevochtiger met osmose-water
De ULM-ST2.2 maakt gebruik van osmose-water. Het gebruik van osmose-water staat garant voor een lange levensduur van de trilelementen. Ook zorgt het water ervoor dat kalk en tot 99 procent van alle bacteriën vroegtijdig worden afgevangen en niet in de ruimte worden verneveld.

Mede dankzij het gebruik van osmose-water zal het onderhoud van de ULM-ST2.2 unit tot een minimum worden beperkt. Door de uniforme aansluitingen profiteert u ook bij directe ruimtebevochtiging van het voordeel dat capaciteiten tot 68 Ltr./h in één opstelling mogelijk zijn. Omdat de ULM-ST2.2 leverbaar is in verschillende capaciteiten, is er altijd een oplossing op maat te vinden voor uw open of gesloten stal.