Utiliteit

De ULM-ST2.2 luchtbevochtiger biedt een praktische oplossing voor directe ruimte bevochtiging en voor toepassing in een LBK. De luchtbevochtiger is niet alleen effectief, maar bovendien gemakkelijk te installeren. Ook u kunt de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger eenvoudig en snel plaatsen.

De ULM-ST2.2: algemene informatie
De ULM-ST2.2 wordt in een gladde, onderhoudsvrije PE-behuizing geleverd. Door deze behuizing kan de luchtbevochtiger in vrijwel iedere omgeving geplaatst worden. De luchtbevochtiger is verder uitgerust met een geïntegreerde ventilator. Deze ventilator distribueert de nevel door middel van hoge kwaliteit mist-verdeel-lansen, direct in de ruimte of in de opnameruimte van de LBK. Deze manier van directe ruimtebevochtiging kan toegepast worden in musea en archiefruimtes, maar ook in kantoorruimtes. Voor gebouwen waar een grotere capaciteit gewenst is, biedt de toepassing in een LBK uitkomst.

Luchtbevochtiging met osmose-water
De ULM-ST2.2 luchtbevochtiger maakt gebruik van zogeheten osmose-water. Het gebruik van dit water brengt twee grote voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt het water voor een lange levensduur van de trilelementen. Ten tweede zorgt het osmose-water ervoor dat kalk en tot 99 procent van alle bacteriën vroegtijdig afgevangen worden. Zo wordt voorkomen dat de kalk en de bacteriën in de lucht worden verneveld.

Een oplossing op maat
De ULM-ST2.2 luchtbevochtiger is leverbaar in diverse capaciteiten. Door meerdere luchtbevochtigers met elkaar te combineren, kan de capaciteit van de ULM-ST2.2 vergroot worden. Op deze manier is er altijd een oplossing op maat, ook voor uw te bevochtigen ruimte.

Meer weten over de ULM-ST2.2? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over dit hoogwaardige luchtbevochtigingsproduct.