BASIC lijn luchtbevochtigers

Met de BASIC-lijn luchtbevochtigers brengt MicroNevel een nieuwe productlijn op de markt die uiteraard geheel voldoet aan onze hoge eisen. De term ‘basic’ verwijst overigens alleen naar de uitvoering van de luchtbevochtigers, want verder is deze lijn bijzonder compleet.

BASIC luchtbevochtigers: drie modellen
De BASIC-lijn luchtbevochtigers bestaat uit drie verschillende uitvoeringen. De eerste uitvoering heeft een capaciteit van 13,2 liter per dag (Blue-S). De tweede uitvoering heeft een capaciteit van 48 liter per dag (Blue-M) en de derde uitvoering heeft een capaciteit van 96 liter per dag (Blue-L). Zowel de M- als de L-uitvoering zijn geheel luchtdicht. Dit maakt deze luchtbevochtigers uitermate geschikt voor ULO of andere vormen van CA-omgeving.

Meer weten? Kijk snel verder
Bent u nieuwsgierig geworden naar de drie BASIC-lijn luchtbevochtigers? Kijk dan snel op de volgende pagina’s om meer informatie te krijgen over ieder model bevochtiger.

MNL-BLUE-S

Comfortabel en decentraal inzetbaar.
De MNL-BLUE-S is een ultrasone luchtbevochtiger van hoge kwaliteit. Door de MNL-BLUE-S te installeren, creëert u een prettig klimaat in iedere ruimte. Deze ultrasone luchtbevochtiger is de eerste telg uit de nieuwe BASIC-lijn waarbij de term ‘basic’ alleen naar de uitvoering verwijst, want verder is de MNL-BLUE-S van alle gemakken voorzien.

Gemakkelijk en snel geïnstalleerd
De MNL-BLUE-S luchtbevochtiger is eenvoudig en snel te installeren. U plaatst de luchtbevochtiger centraal in de ruimte, u sluit de netspanning aan, u steekt de leidingen voor de toe- en afvoer van het water in het apparaat en de luchtbevochtiger is klaar voor gebruik. Met een enkele schakelaar kiest u voor direct vernevelen. Vanzelfsprekend wordt het water vervolgens automatisch bijgevuld, zodat u hier geen omkijken naar heeft.
Voor de wateraansluiting gebruikt de MNL-BLUE-S alleen maar flexibele leidingen. Deze zijn eenvoudig uit het zicht weg te werken, bijvoorbeeld met een holle plint. U kunt hierdoor de BLUE-S op elke gewenste plaats onzichtbaar opstellen.

De capaciteit van de MNL-BLUE-S
De MNL-BLUE-S is geschikt voor ruimtes met een inhoud van 150 kubieke meter tot ongeveer 200 kubieke meter. Heeft u de MNL-BLUE-S aangeschaft en merkt u dat de capaciteit van dit apparaat net niet toereikend is? Dan kunt u de capaciteit van het apparaat eenvoudig uitbreiden door een tweede luchtbevochtiger aan te schaffen.

De voordelen van de MNL-BLUE-S luchtbevochtiger
Schaft u de MNL-BLUE-S luchtbevochtiger aan, dan profiteert u van diverse voordelen:

 • U creëert uw eigen comfortabele klimaat.
 • De luchtbevochtiger is eenvoudig en snel te plaatsen.
 • De luchtbevochtiger gebruikt uitsluitend flexibele leidingen. Deze kunt u gemakkelijk wegwerken.
 • De luchtbevochtiger heeft een eenvoudige bediening.
 • De MNL-BLUE-S kan handmatig of met een externe hygrostaat aangestuurd worden.
 • De MNL-BLUE-S is ideaal voor lokale oplossingen en kan per unit of vertrek geregeld worden.

Tot slot maakt de MNL-BLUE-S gebruik van osmose-water. Dit water garandeert een langere levensduur en zorgt er tevens voor dat kalk en tot 99 procent van alle bacteriën wordt afgevangen. Dit betekent dat deze schadelijke bacteriën niet verneveld worden.

Bekijk hier de MNL-BLUE-S Folder

MNL-BLUE-M/L

Door de MNL-BLUE-M luchtbevochtiger of de MNL-BLUE-L luchtbevochtiger aan te schaffen, kunt u eenvoudig, in iedere mogelijke ruimte, de optimale relatieve luchtvochtigheid realiseren. Deze luchtbevochtigers zijn niet alleen eenvoudig te installeren, maar bovendien erg effectief. De MNL-BLUE-M luchtbevochtiger en de MNL-BLUE-L luchtbevochtiger zijn de nieuwste producten uit de BASIC-lijn. Hierbij verwijst de naam ‘basic’ alleen naar de uitvoering, want verder is de MNL-BLUE-M/L erg compleet.

Het aansluiten van de MNL-BLUE-M/L
De aansluitingen van de in- en uitblaasleidingen zijn voorzien van gasdichte inschuifmoffen. Dit is een groot voordeel van de MNL-BLUE-M/L, want dit betekent dat u uw leidingwerk niet meer massief hoeft te verlijmen om de MNL-BLUE-M/L aan te sluiten. Zoals bij al onze units het geval is, zijn de wateraansluitingen uitgevoerd met speed-fitt koppelingen. Het water wordt automatisch bijgevuld. Indien gewenst, spoelt de unit zichzelf eens per 24 uur.

De capaciteit van de MNL-BLUE-M/L
De MNL-BLUE-M/L is leverbaar in twee uitvoeringen: een 2 Ltr./h model en een 4 Ltr./h model. Beide uitvoeringen zijn ruim voldoende voor de meest gangbare toepassingen. Indien gewenst kan de MNL-BLUE-M/L uitgebreid worden door meerdere apparaten op elkaar te stapelen. Zo wordt het mogelijk om per opstelling een capaciteit tot maximaal 16 Ltr./h te realiseren.

De voordelen van de MNL-BLUE-M/L luchtbevochtiger
Gebruikt u de MNL-BLUE-M/L luchtbevochtiger, dan profiteert u van diverse voordelen:

 • U creëert uw eigen comfortabele klimaat.
 • De MNL-BLUE-M/L is gemakkelijk en snel te installeren.
 • De MNL-BLUE-M/L gebruikt uitsluitend flexibele leidingen en is praktisch onzichtbaar op te stellen.
 • U kunt de MNL-BLUE-M/L handmatig of met een externe hygrostaat aansturen.
 • De luchtbevochtiger is standaard voorzien van een tracing-aansluiting en een instelbare naloop-timer.
 • De MNL-BLUE-M/L is ideaal voor lokale oplossingen en kan per unit of ruimte ingesteld worden.

De MNL-BLUE-M/L maakt gebruik van osmose-water. Dit water garandeert een langere levensduur en zorgt er tevens voor dat kalk en tot 99 procent van alle bacteriën wordt afgevangen. Dit betekent dat deze schadelijke bacteriën niet verneveld worden.

Bekijk hier de MNL-BLUE-M/L Folder

Instructie film MNL-BLUE M/L Ultrasone Luchtbevochtiger: