MicroNevel dealer worden


Liever gebeld worden?

  MicroNevel breidt uit en zoekt voor een betere dekking voor ons service- en verkoop apparaat partners met:

  • Een lokale binding in de klimaattechniek of in verlengde van (u bent de lokale held)
  • Binding met een bepaalde branche (als een ambassadeur)

  Onze ideale kandidaten:

  U bent verkoper of installateur in de koeltechniek, verwarmingstechniek, luchtbehandeling of houdt u zich anderszins bezig met klimaatbeheersing of utiliteit. Daarnaast adviseert u graag, bent gedreven, relatiegericht, nauwkeurig, ziet het verlenen van service als lust in plaats van een last en u bent bereid om zich te verdiepen in de techniek en onze producten. Dit laatste wordt u door Micronevel aangeboden in de vorm van een producttraining van enkele dagdelen.

  Hebben wij uw interesse gewekt, of lijkt het u interessant eens een verkennend gesprek te hebben tijdens een kop koffie? Neem dan contact met ons op.

  Enkele voordelen voor u:

  Doordat luchtbevochtiging in de meest uiteenlopende sectoren wordt toegepast, is de kans groot dat u deze apparatuur vrij eenvoudig “mee verkoopt” waardoor u extra omzet behaalt. Deze apparatuur vereist periodiek onderhoud, oa. filters vervangen, reiniging. Hiermee bent u ook in de toekomst al verzekert van een vaste omzet met een gezonde marge.

  Hebben wij uw interesse gewekt, of lijkt het u gewoon wel handig eens een gesprek te hebben bij een kop koffie? neem dan gerust contact met ons op!

  Mark de Wolff
  072-5647097
  info@micronevel.nl