Over ons

Wie zijn wij

MicroNevel is de nummer 1 in Nederland op het gebied van ultrasone luchtbevochtiging. Met een team van enthousiaste luchtvochtigheidsexperts richt MicroNevel zich op installateurs en gebruikers van luchtbevochtigers, door deze met raad en daad te ondersteunen.

De drie prioriteiten van MicroNevel
Aan de hand van een constante analyse van de apparatuur in het veld, hebben wij ons drie prioriteiten gesteld. Het gaat om een adequaat servicenetwerk om in geval van onverhoopte storing deze snel te kunnen verhelpen, productinnovatie en productverbetering en tot slot het blijven produceren van een betrouwbaar Nederlands product.

De garanties van MicroNevel
Op basis van de verkregen analyses is een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Het is mede op basis van deze ervaring dat wij een betrouwbaar beeld hebben van de juiste installatieplaats voor een luchtbevochtiger. Ook hebben wij een gedegen inzicht ontwikkeld met betrekking tussen de bruto productie en de netto opbrengst van ultrasone luchtbevochtigers, dit onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Hierdoor weten wij altijd precies de oplossing te bieden, die individueel gevraagd wordt. Dit zijn zo enkele van onze onverslaanbare sterke punten. Sterke punten waar onze klanten ieder moment op kunnen bouwen en waar ze op kunnen rekenen.

Bij een echte totaaloplossing hoort uiteraard ook de juiste randapparatuur zoals omgekeerde osmose, een waterontharder, eventueel een UV-C lamp en afhankelijk van de omgeving de juiste luchtfilters. Ook hiervoor hebben wij de kennis en de oplossingen in huis.

Alleen de beste merken en toeleveranciers
Om de kwaliteit van onze producten en diensten te waarborgen wordt er een strikt micronevel kwaliteitsbeheer toegepast. Alleen goed kwaliteitsbeheer garandeert de constante verbetering van de producten, dienstverlening en interne processen. Om deze hoge kwaliteit te blijven garanderen, werken wij alleen samen met toonaangevende merken en toeleveranciers. Zo zijn de RVS-ventielen van het merk FLO-CONTROL en wordt er elektrisch schakelmateriaal gebruikt van het merk Arcolectric & Schrack.

Omdat wij productie, verkoop en installatie van onze apparatuur voor het grootste gedeelte uitbesteden, kunnen wij onze volledige aandacht schenken aan productinnovatie en productverbetering. Door onze korte lijnen worden de verbeteringen, daar waar mogelijk, direct in de lopende productie toegepast.

Vragen? Neem contact op
Heeft u vragen over MicroNevel of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Ook als u advies nodig heeft over luchtbevochtiging, kunt u contact met ons opnemen.