Over ons


Missie, visie en strategie:

Bij MicroNevel geloven wij dat een gezonde luchtkwaliteit essentieel is voor het welbevinden van mens, dier, plant en bedrijfsproces. Wij willen bedrijven graag assisteren om dit samen met ons te realiseren.

MicroNevel wil zich maatschappelijk verantwoord onderscheiden en handelt daardoor alleen in ultrasone luchtbevochtigingsapparatuur. Wij zijn leergierig/ innovatief en zullen ons blijven ontwikkelen. Dit doen wij door de gebruiker centraal te stellen en feedback van onze klanten te mee te nemen bij verdere productontwikkeling. Zo hebben wij met veel passie en vakmanschap een duurzame en maatschappelijk verantwoorde ultrasone luchtbevochtiger gebouwd. Deze is af te stemmen op de lokale situatie en aan te passen aan de persoonlijke gebruikersbehoefte.
MicroNevel is met haar luchtbevochtigers landelijk opererend, maar via dealers lokaal aanwezig. Dat stelt ons bijvoorbeeld in staat om snel in te spelen op een:

- Advies aanvraag
- Offerte verzoek
- Veranderende gebruikerswens
- Service verzoek

Dit alles maakt de ultrasone luchtbevochtigers van MicroNevel de oplossing voor uw kantoor of bedrijfsproces!

Over MicroNevel: MicroNevel is een Nederlands merk, wij bouwen onze ultrasone luchtbevochtigers in Alkmaar. Alleen goed kwaliteitsbeheer garandeert de constante verbetering van de producten, dienstverlening en onze interne processen. Om deze hoge kwaliteit te blijven garanderen, werken wij alleen samen met toonaangevende merken en toeleveranciers. Zo zijn de RVS-ventielen van het merk FLO-CONTROL en wordt er elektrisch schakelmateriaal gebruikt van het merk Arcolectric & Schrack.

Sectoren

Dealer login