Lucht Behandeling Kast

Onze MNL-ST3 luchtbevochtiger kan in diverse ruimtes gebruikt worden. Ook voor de Lucht Behandeling Kast, ook wel LBK genoemd, biedt deze effectieve en gebruiksvriendelijke luchtbevochtiger een praktische oplossing. Hij blinkt uit door zijn eenvoud en installatiegemak, maar ook door het gebruik van osmose water, waardoor de verneveling extra hygiënisch is. Optioneel kunt u nog kiezen voor een extra waterbehandeling uitgevoerd door middel van UV-C belichting. Als u hier meer over wilt weten, neemt u dan contact met ons op.

Energie besparen met de MNL-ST3
Gebruikt u een opstelling van 42 Ltr./h voor de MNL-ST3 luchtbevochtiger, dan heeft de luchtbevochtiger een aansluitwaarde van slechts 3.6KW. Door de opbouw van de luchtbevochtiger, is er geen krachtstroom nodig voor dit apparaat. Afhankelijk van de temperatuur, kunt u met ultrasone luchtbevochtiging tevens profiteren van het bijkomende koeleffect. Elke liter verneveld osmose-water levert een bijdrage van 0.75KW aan koeling, op deze manier bespaart u weer op de energiekosten van bijvoorbeeld een airconditioner. Dit betekent dat de MNL-ST3 luchtbevochtiger niet alleen praktische voordelen met zich meebrengt, maar bovendien helpt energie te besparen.

Energieverbruik is een belangrijk aspect binnen het maatschappelijk verantwoord ondernemen en energie neutraal bouwen. Met ultrasone luchtbevochtiging sluiten u en uw onderneming hier naadloos op aan.