Lucht Behandeling Kast

Lucht Behandeling Kast

De effectieve en gebruiksvriendelijke ULM-ST2.2 luchtbevochtiger kan in diverse ruimtes gebruikt worden. Ook voor de Lucht Behandeling Kast, ook wel LBK genoemd, biedt deze luchtbevochtiger een praktische oplossing. De ULM-ST2.2 luchtbevochtiger blinkt uit door zijn eenvoud en installatiegemak.

De ULM-ST2.2 met osmose-water De ULM-ST2.2 luchtbevochtiger maakt gebruik van zogeheten osmose-water. Dit water garandeert niet alleen een lange levensduur, maar zorgt er ook voor dat kalk en bacteriën vroegtijdig worden afgevangen. Dit betekent dat de kalk en de bacteriën niet in de ruimte worden verneveld.

Optioneel kunt u nog kiezen voor een extra waterbehandeling door de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger. Deze waterbehandeling wordt uitgevoerd door middel van UV-C belichting. Meer weten over deze behandeling? Neem dan contact met ons op, want wij vertellen u hier graag meer over.

Energie besparen met de ULM-ST2.2 Gebruikt u een opstelling van 42 Ltr./h voor de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger, dan heeft de luchtbevochtiger een aansluitwaarde van slechts 5600W. Door de opbouw van de luchtbevochtiger, is er geen krachtstroom nodig voor dit apparaat. Afhankelijk van de temperatuur, kunt u met ultrasone luchtbevochtiging tevens profiteren van het bijkomende koeleffect. Elke liter verneveld osmose-water levert een bijdrage van 0.75KW aan koeling, op deze manier bespaart u weer op de energiekosten van bijvoorbeeld een airconditioner. Dit betekent dat de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger niet alleen praktische voordelen met zich meebrengt, maar bovendien helpt energie te besparen.

Energieverbruik is een belangrijk aspect binnen het maatschappelijk verantwoord ondernemen en energie neutraal bouwen. Met ultrasone luchtbevochtiging sluiten u en uw onderneming hier naadloos op aan.