Ultrasoon

Ultrasone nevel wordt ook wel koude stoom genoemd. Deze nevel wordt opgewekt door middel van een zogeheten piëzo trilelement. Ultasone nevel wordt gebruikt bij ultrasone luchtbevochtiging. Hoe dit precies werkt, leest u op deze pagina. Ook leest u op deze pagina wat de voordelen van ultrasone luchtbevochtiging zijn.

Ultrasone luchtbevochtiging met koude stoom
Bij ultrasone luchtbevochtiging wordt er door middel van een piëzo trilelement, dat net onder het wateroppervlak zit, een ultrasone trilling geproduceerd. Deze trilling veroorzaakt een fontein van microscopisch kleine druppels, net boven het wateroppervlak. De druppels zijn slecht s0,005 millimeter groot en omdat ze zo klein zijn, worden ze direct door de lucht opgenomen. Op deze manier wordt de lucht vochtiger gemaakt, om het gewenste RV percentage te realiseren.

De voordelen van ultrasone luchtbevochtiging
Luchtbevochtiging door middel van ultrasone nevel neem diverse interessante voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van ultrasone luchtbevochtiging, zijn de volgende:

  • Ultrasone luchtbevochtiging is erg effectief. Door een ultrasone luchtbevochtiger in te zetten, bereikt u snel en zonder veel energieverbruik het gewenste RV percentage.
  • De kleine druppels van de ultrasone nevel slaan niet neer op de grond of op het product in de ruimte. De druppels zijn zo klein, dat ze direct door de lucht worden opgenomen.
  • U profiteert van een koeleffect. De fijne nevel zorgt er niet alleen voor dat de lucht vochtiger wordt, maar kan de lucht indien gewenst ook koelen.
  • Ultrasone luchtbevochtiging is hygiënisch. Het osmose-water dat voor de luchtbevochtiging gebruikt wordt, filtert namelijk 99 procent van de bacteriën uit het toevoerwater.

Ultrasone luchtbevochtiger met de ULM-ST2.2 bevochtiger
Wilt u van de voordelen van ultrasone luchtbevochtiging profiteren? Dan bestelt u de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger. Deze luchtbevochtiger werkt volgens het principe van ultrasone luchtbevochtiging. Dit betekent dat als u deze luchtbevochtiger aanschaft, u van alle bovenstaande voordelen profiteert.

Verder is de luchtbevochtiger gemakkelijk te monteren, te installeren en te gebruiken. En omdat de bevochtiger niet veel energie nodig heeft, is het apparaat ook erg milieuvriendelijk. Dit betekent dat u uw ruimte optimaal kunt bevochtigen met ultrasone nevel, zonder al te veel energie te gebruiken.

De ULM-ST2.2 is leverbaar in diverse capaciteiten. Voor een capaciteit van 3 liter per uur, bestelt u de ULM-ST2.2 3L. Voor een capaciteit van 5 liter per uur, bestelt u de ULM-ST2.2 5L. Voor een capaciteit van 8,5 liter per uur, bestelt u de ULM-ST2.2 8,5L. U kunt er ook voor kiezen om meerdere luchtbevochtigers met elkaar te combineren, zodat u de gewenste capaciteit kunt bereiken voor uw ruimte of cel.