Over ultrasoon

Ultrasone nevel wordt ook wel koude stoom genoemd. Deze nevel wordt opgewekt door middel van een zogeheten piëzo trilelement dat net onder het wateroppervlak zit. Het trilelement produceert een ultrasone trilling die een fontein van microscopisch kleine druppels veroorzaakt, net boven het wateroppervlak. De druppels zijn slecht's 0,005 millimeter groot en omdat ze zo klein zijn, worden ze direct door de lucht opgenomen. Op deze manier wordt de lucht vochtiger gemaakt, om het gewenste RV percentage te realiseren. Ultasone nevel heeft een aantal interessante voordelen:

De voordelen van ultrasone luchtbevochtiging

  • Het is erg effectief. Door een ultrasone luchtbevochtiger in te zetten, bereikt u snel en zonder veel energieverbruik het gewenste RV percentage.
  • De kleine druppels van de ultrasone nevel slaan niet neer op de grond of op het product in de ruimte. De druppels zijn zo klein, dat ze direct door de lucht worden opgenomen.
  • U profiteert van een koeleffect. De fijne nevel zorgt er niet alleen voor dat de lucht vochtiger wordt, maar levert per liter verneveld osmose-water een bijdrage van 0.75KW aan koeling.
  • Ultrasone luchtbevochtiging is hygiënisch. Het osmose-water dat voor de luchtbevochtiging gebruikt wordt, filtert namelijk 99 procent van de bacteriën uit het toevoerwater.

Ultrasone luchtbevochtiging met de MNL-ST3 bevochtiger
Wilt u van de voordelen van ultrasone luchtbevochtiging profiteren? Dan bestelt u de MNL-ST3 luchtbevochtiger. Naast voornoemde voordelen krijgt u dan een luchtbevochtigingsunit die gemakkelijk te monteren, te installeren en te gebruiken is. En omdat de bevochtiger niet veel energie nodig heeft, is het beter voor de portemonnee én het milieu. Dat zijn leuke bijkomstigheden toch?

Onze MNL-ST3 is leverbaar in diverse capaciteiten. Voor een capaciteit van 3 liter per uur, bestelt u de MNL-ST3 3L. Voor een capaciteit van 5 liter per uur, bestelt u de MNL-ST3 5L. Voor een capaciteit van 8,5 liter per uur, bestelt u de MNL-ST3 8,5L. U kunt er ook voor kiezen om meerdere luchtbevochtigers met elkaar te combineren, zodat u de gewenste capaciteit kunt bereiken voor uw ruimte of cel.