Directe ruimte bevochtiging

Directe ruimtebevochtiging

Bent u op zoek naar een oplossing voor directe ruimtebevochtiging? Dan is de ULM-ST2.2 zeker iets voor u. Deze praktische luchtbevochtiger werkt niet alleen goed, maar is bovendien eenvoudig te installeren. Er is altijd een geschikte plek voor de ULM-ST2.2 te vinden. Voor de standaard opstelling heeft u alleen maar een elektrische aansluiting en een wateraanvoer nodig. U kunt de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger op kantoor gebruiken, maar ook in ruimtes met grote hoeveelheden papier en foto’s of in de agrarische sector.

Directe luchtbevochtiging op kantoor
U kunt onze luchtbevochtiger in allerlei ruimtes gebruiken. Denk hierbij aan de computerruimte op kantoor, maar ook aan het laboratorium, de clean-room en ga zo maar door. Waar u ook behoefte heeft aan essentiële luchtkwaliteit: hier kunt u onze ULM-ST2.2 luchtbevochtiger gebruiken.

Plaatst u onze luchtbevochtiger in een ruimte met elektronische apparaten, dan verkleint u de kans dat uw elektronische apparaten kunnen beschadigen. Onze luchtbevochtiger verlaagt namelijk het ontstaan van statische elektriciteit. In kantoor en laboratorium brengt de ULM-ST2.2 ook enkele voordelen met zich mee. Hier zorgt de juiste luchtvochtigheid voor een aangenamer werkklimaat en een betere concentratie.

Directe luchtbevochtiging voor papier en foto’s
Ook kunt u de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger gebruiken in uw drukkerij, productiebedrijf, museum of fotostudio. De juiste relatieve luchtvochtigheid voorkomt hier mogelijke verkleving van bepaalde producten, zoals papier en foto’s. Zeker in droge, winterse periodes is er kans op verkleving en is een luchtbevochtiger een must.

Directe luchtbevochtiging in de agrarische sector
Tot slot kunt u onze ULM-ST2.2 luchtbevochtiger ook gebruiken in de agrarische sector. De juiste relatieve luchtvochtigheid in de directe omgeving van groente, fruit, kaas en noten, draagt direct bij aan een hogere kwaliteit, betere presentatie en verkoop van uw product. Het product behoudt namelijk veel langer zijn originele frisse uitstraling en smaak.

Ter voorkoming van hittestress in zowel een open als in de gesloten stal, levert de ULM-ST2.2 een positieve bijdrage aan het klimaat en de leefomgeving. Bij toenemende temperaturen is het een bekend gegeven dat dieren in het algemeen meer last krijgen van hittestress. Dit in tegenstelling tot een gereguleerde temperatuur in combinatie met een aangename luchtvochtigheid. De ULM-ST2.2 speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van deze hittestress.