Directe ruimtebevochtiging

Bent u op zoek naar een oplossing voor directe ruimtebevochtiging? Dan is de MNL-ST3 zeker iets voor u. Deze praktische luchtbevochtiger werkt niet alleen zeer effectief, maar is bovendien eenvoudig te installeren. Voor de standaard opstelling heeft u enkel een elektrische aansluiting en een wateraanvoer nodig. U kunt de MNL-ST3 luchtbevochtiger op kantoor gebruiken, maar ook in opslagruimtes of in de agrarische sector.

Directe luchtbevochtiging op kantoor
Misschien minder voor de hand liggend als in een opslagruimte voor groenten, fruit of bloemen, toch is er ook steeds meer aandacht voor de luchtkwaliteit in kantoorruimtes; laboratoria, sport-/ontspanningsruimtes, clean-rooms en ga zo maar door. Dit omdat de verwarming dan wel airco, maar ook de aanwezigheid van (warmte opwekkende) apparatuur vaak zorgt voor een droge en statische lucht. Dit is niet bevorderlijk voor uw personeel, noch voor de apparatuur en eventuele aanwezige producten. Een beter gereguleerde relatieve luchtvochtigheid (RV) zorgt voor minder statische elektriciteit en een aangenamer werkklimaat. Dat zijn sowieso al twee vliegen in één klap. Waar u ook behoefte heeft aan essentiële luchtkwaliteit: onze MNL-ST3 luchtbevochtiger biedt uitkomst.

Directe luchtbevochtiging voor papier en foto’s
Juist ook uitermate functioneel in drukkerijen, productiebedrijven, musea of foto studios. De juiste RV voorkomt hier mogelijke verkleving van bepaalde producten, zoals papier en foto’s. Zeker in droge, winterse periodes is er kans op verkleving en is een luchtbevochtiger een must.

Directe luchtbevochtiging in de agrarische sector
Beter bekend en vaak al toegepast is verneveling in de directe omgeving van groente, fruit, kaas en noten. De juiste relatieve luchtvochtigheid draagt dan bij aan een hogere kwaliteit, betere presentatie en verkoop van uw product. Het product behoudt namelijk veel langer zijn originele frisse uitstraling en smaak.

Maar ook in stallen (gesloten én open stallen) heeft ultrasone (geruisloze!) luchtbevochtiging veel voordelen; een gezonder klimaat voor het vee, een aangenamere temperatuur en hierdoor minder hittestress.Zelfs mogelijk tijdens transport. Informeert u vooral naar de mogelijkheden.