Agro

In de agrarische sector is een goede luchtvochtigheid erg belangrijk. Of het nu gaat om de bewaring van witlof, rode bieten, aubergine, broccoli of andijvie: met de juiste relatieve luchtvochtigheid (RV) heeft u altijd het beste resultaat. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een lage RV de primaire oorzaak is van kwaliteitsverlies bij de opslag van verschillende groentesoorten. Er wordt een RV van 85 tot 95 procent geadviseerd in de agrarische sector, maar met het afdekken van producten alleen wordt deze waarde niet gehaald. Daarom is het gebruik van een luchtbevochtiger een must. Wij adviseren agrarische bedrijven altijd de MNL-ST3 luchtbevochtiger te gebruiken.

De MNL-ST3 luchtbevochtiger: een korte introductie
Ons nieuwste model luchtbevochtiger zorgt ervoor dat er bij de opslag van diverse groentesoorten de altijd de juiste relatieve vochtigheid gehaald wordt. Tevens draagt gebruik van dit systeem bij aan een verlaging van de temperatuur. Dit betekent dat de luchtramen in de kas minder ver open hoeven en er extra CO2 in de kas behouden blijft.

Overigens betreft hier niet 'zomaar een luchtbevochtiger', maar een compleet luchtbevochtigingssysteem. Een systeem dat speciaal is ontwikkeld voor de agrarische sector zodat snel en effectief een optimaal resultaat behaald kan worden. De bevochtiger draagt bij aan de bevochtiging van agrarische producten, maar helpt ook een optimale groei te realiseren.

Een luchtbevochtiger met hoge kwaliteit water
Een MNL-ST3 luchtbevochtiger mag alleen worden gebruikt met zogeheten osmose-water. Dit water staat garant voor een lange levensduur van de trilelementen en zorgt er bovendien voor dat kalk en 99 procent van de bacteriën vroegtijdig worden afgevangen. Dit betekent dat de kalk en de bacteriën niet verneveld kunnen worden en u de beste resultaten behaalt.

Behuizing
Ter verlenging van de levensduur van het systeem, is dit model voorzien van een praktische, stevige behuizing van onderhoudsvrij PE materiaal. Het gebruik van osmose-water helpt het onderhoud van de behuizing verder te beperken.

De MNL-ST3 is leverbaar in diverse capaciteiten. Bestelt u deze luchtbevochtiger, dan krijgt u altijd een apparaat dat aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet. Bent u benieuwd welke bevochtiger het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op; wij adviseren u graag.