Fauna

Ons nieuwste model luchtbevochtiger kan in vele verschillende ruimtes gebruikt worden. U komt 'm niet alleen tegen in kwekerijen, maar ook in stallen. Zowel in een open als in een gesloten stal levert ultrasone luchtbevochtiging een positieve bijdrage aan het klimaat en de leefomgeving van het vee.

De MNL-ST3 tegen hittestress
Bij toenemende temperaturen krijgen dieren meer last van hittestress. Wilt u dit voorkomen bij uw vee, dan biedt de MNL-ST3 uitkomst. Niet alleen wordt de temperatuur in de open of gesloten stal verlaagd, het gebruik zorgt bovendien voor een aangename luchtvochtigheid in de ruimte. Hierdoor wordt hittestress tegengegaan en heeft het vee altijd een aangenamer leefklimaat.

Een ander groot voordeel van ultrasoon vernevelen is het zeer lage geluidsniveau. Daar waar andere vormen van vernevelen vanwege het bijkomend geluidsniveau stress verhogend kunnen werken, is de MNL-ST3 zeer geluidsarm. Tevens profiteert u van stofreductie.

Een luchtbevochtiger met osmose-water
De MNL-ST3 maakt gebruik van osmose-water. Het gebruik van osmose-water staat garant voor een lange levensduur van de trilelementen. Ook zorgt het water ervoor dat kalk en tot 99 procent van alle bacteriën vroegtijdig worden afgevangen en niet in de ruimte worden verneveld.

Mede dankzij het gebruik van osmose-water zal het onderhoud van de luchtbevochtigingsunit tot een minimum worden beperkt. Door de uniforme aansluitingen profiteert u ook bij directe ruimtebevochtiging van het voordeel dat capaciteiten tot 68 Ltr./h in één opstelling mogelijk zijn. Omdat de MNL-ST3 leverbaar is in verschillende capaciteiten, is er altijd een oplossing op maat te vinden voor uw open of gesloten stal.