Utiliteit

De MNL-ST3 luchtbevochtiger biedt een praktische oplossing voor directe ruimte bevochtiging en voor toepassing in een LBK. De luchtbevochtiger werkt niet alleen snel en effectief, maar is bovendien gemakkelijk te installeren. Ook u kunt dit handzame model eenvoudig en snel plaatsen.

Algemene informatie
Deze ultrasone luchtbevochtiger wordt in een gladde, onderhoudsvrije PE-behuizing geleverd. Door deze praktische en stevige behuizing kan de luchtbevochtiger in vrijwel iedere omgeving geplaatst worden. Bovendien is hij uitgerust met een geïntegreerde, geruisloze ventilator die de nevel distribueert door middel van hoge kwaliteit mist-verdeel-lansen, direct in de ruimte of in de opnameruimte van de Lucht Behandelings Kast. Deze manier van directe ruimtebevochtiging kan toegepast worden in musea en archiefruimtes, maar ook in kantoorruimtes. Voor gebouwen waar een grotere capaciteit gewenst is, biedt de toepassing in een LBK uitkomst.

Luchtbevochtiging met osmose-water
Het MNL-ST3 systeem maakt gebruik van zogeheten osmose-water. Het gebruik van dit water brengt twee grote voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt het water voor een lange levensduur van de trilelementen. Ten tweede zorgt het ervoor dat kalk en tot 99 procent van alle bacteriën vroegtijdig afgevangen worden. Zo wordt voorkomen dat de kalk en bacteriën in de lucht worden verneveld.

Een oplossing op maat
Leverbaar in diverse capaciteiten en tevens uitbreidbaar door meerdere luchtbevochtigers met elkaar te combineren, dus altijd een oplossing op maat. Met een stille ventilator en ultrasone verneveling heeft u uw RV in mum van tijd - en tegen lage kosten - op peil. Neemt u voor meer informatie en vrijblijvend advies contact met ons op.