Grafische industrie

Grafische Industrie

In koude, winterse periodes is er in veel omgevingen sprake van een lage relatieve luchtvochtigheid. Dit verschijnsel kan dan ontstaan omdat machines en andere warmteopwekkende apparatuur de lucht sneller uitdrogen. Als gevolg van deze droogte, wordt vocht onttrokken aan alles wat vocht bevat. Dit gebeurt ook bij opgeslagen papier en foto’s en dit zorgt voor problemen bij de verwerking van deze producten. De papieren en foto’s gaan namelijk verkleven, wat het verwerken hiervan bemoeilijkt.

De oplossing: de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger
Voor al deze problemen biedt de ULM-ST2.2 de oplossing met directe ruimtebevochtiging. Deze luchtbevochtiger is niet alleen effectief, maar bovendien eenvoudig te installeren. U kunt de luchtbevochtiger in vele verschillende ruimtes plaatsen.

De ULM-ST2.2 zit in een gladde onderhoudsvrije PE-behuizing. Een geïntegreerde ventilator distribueert de nevel door middel van mist-verdeel-lansen, direct in de ruimte. Afhankelijk van de ruimte, profiteert u met ultrasone luchtbevochtiging tevens van het bijkomende koeleffect. Elke liter verneveld osmose-water levert een bijdrage van 0.75KW aan koeling.

Het gebruik van osmose-water staat garant voor een lange levensduur van de trilelementen en zorgt er voor dat kalk en tot 99 procent van alle bacteriën vroegtijdig worden afgevangen en niet worden verneveld.

De capaciteit van de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger
Door de uniforme aansluitingen, profiteert u ook bij directe ruimtebevochtiging van het voordeel dat capaciteiten tot 68 Ltr./h in één opstelling mogelijk zijn. Hierdoor is het aantal elektrische en water aanvoerpunten tot een minimum te beperken. U bespaart hiermee al direct op de installatiekosten.

Meer weten over de capaciteit van de ULM-ST2.2 luchtbevochtiger of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.